'Sergio Ramos weet waarom Zidane écht vertrok bij Real Madrid'

'Sergio Ramos weet waarom Zidane écht vertrok bij Real Madrid'
Vrijdag 01 juni 2018 - 12:50   I  

Zinédine Zidane is geen trainer meer van Real Madrid. Nadat hij voor de derde opeenvolgende keer de Champions League wist te winnen hield hij het voor bekeken in de Spaanse hoofdstad. Naar eigen zeggen heeft de club een nieuwe impuls nodig om de successen te blijven boeken.

Volgens Don Balon wist Sergio Ramos dan weer te vertellen dat er meer speelde. Er waren namelijk wat spanningen in de kleedkamer en Zidane zag het niet zitten om die aan te pakken volgend seizoen. Hij heeft dit seizoen enkele beslissingen genomen en die hebben ervoor gezorgd dat er wat problemen moeten opgelost worden nu. Zo is er het probleem met Gareth Bale die niet altijd mocht spelen. En waren er wat problemen met Isco,Asensio en Dani Ceballos.

Zidane wist dus niet meer of hij deze spelerskern nog eens naar een nieuw succes kon leiden. De citroen leek een beetje uitgeperst en dan is het extra gevaarlijk als je met ontevreden spelers zit in de kleedkamer. Volgens Don Balon zijn het dan ook de problemen in de kleedkamer die voor de finale beslissing hebben gezorgd van de Franse coach.

Poll: Was de citroen uitgeperst?

TAGS  I  Real Madrid  I  Zidane  I  Ramos

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023