'Coucke en Devroe willen deze 3 (top)spelers van Anderlecht snel verkopen'

'Coucke en Devroe willen deze 3 (top)spelers van Anderlecht snel verkopen'
Vrijdag 01 juni 2018 - 09:19   I  

RSC Anderlecht haalde met Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag), Elias Cobbaut (KV Mechelen), Luka Adzic (Rode Ster Belgrado) en het duo Knowledge Musona-Antonio Milic (KV Oostende) al zes nieuwe spelers in huis. De honger van Marc Coucke en Luc Devroe is nog niet gestild, maar langs de andere kant hopen beide heren ook enkele van de huidige spelers te verkopen.

Omdat Anderlecht momenteel hard inzet op de komst van Carlos Eduardo (Goias), Landry Dimata (Wolfsburg), Matz Sels en Chancel Mbemba (beiden Newcastle United), heeft het geld nodig. In tegenstelling tot de vorige zes transfers, zullen de volgende prijziger zijn.

Volgens Het Nieuwsblad moet Luc Devroe er dan ook op letten dat het budget in evenwicht blijft. Daarom probeert hij enkele spelers zo snel mogelijk van de hand te doen. Dankzij de verkoop van Uros Spajic (naar Krasnodar, nvdr.) kwam er al 7 miljoen euro binnen, terwijl ook de definitieve verkoop van Trezeguet aan Kasimpasa 2,5 miljoen euro opleverde.

Wachten op miljoenen

Nu hopen ze bij Anderlecht nog de nodige miljoenen op te strijken dankzij de verkoop van spelers als Leander Dendoncker, Adrien Trebel en Lukasz Teodorczyk. Het drietal staat in de belangstelling van diverse clubs uit grotere competities, maar een concreet bod liep er na afloop van het seizoen op Neerpede nog niet binnen.

Poll: Welke van de drie zou jij zéker houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dendoncker  I  Trebel  I  Teodorczyk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024