Geeft Frank Raes er na dit WK de brui aan?

Geeft Frank Raes er na dit WK de brui aan?
Donderdag 31 mei 2018 - 22:15   I  

Het aftellen naar het WK kan nu echt beginnen. Voetbalminnend België kijkt reikhalzend uit naar het WK en ook voor Filip Joos en Frank Raes worden het spannende dagen. Beide heren zullen namelijk heel wat wedstrijden moeten becommentariëren in Rusland.

Frank Raes wordt toch al een dagje ouder, maar hij doet dit werk nog steeds met volledige overgave. Ook na al die grote tornooien en na al die wedstrijden waarin hij commentaar moest leveren. "Ik vind commentariëren nog altijd fantastisch. Je bouwt natuurlijk ervaring op, maar je komt toch elke keer voor verrassingen te staan, want de bestemming is altijd anders. Zuid-Afrika, Brazilië, Japan... En deze zomer komt daar Rusland bij", aldus Raes in Dag Allemaal.

Laatste WK?

De vraag is natuurlijk of hij dit werk nog lang zal blijven doen. Zien we hem ook op het volgende WK nog terug bijvoorbeeld? Daar kan de commentator voorlopig nog geen antwoord op geven, want die keuze is niet alleen aan hem. "Ik word 65 en ben tegen dan pensiongerechtigd. Het zal dus niet van mij, maar van de zender afhangen of ik er nog bij ben."

 

Poll: Zou u Frank Raes als commentator missen?

TAGS  I  Raes  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024