Nainggolan haalt nog een keer stevig uit naar Martinez én ploeggenoten

Nainggolan haalt nog een keer stevig uit naar Martinez én ploeggenoten
Woensdag 30 mei 2018 - 23:40   I  

Radja Nainggolan werd niet geselecteerd door bondscoach Roberto Martinez tot onvrede van veel Belgen. Vanavond was de middenvelder van AS Roma te gast bij Gert Late Night en daar haalde hij nog een paar keer stevig uit naar Martinez én teamgenoten bij de Rode Duivels.

“Ik ben ermee bezig met het verwerken. Het blijft moeilijk en het doet pijn. Zeker omdat mijn gezicht op alle promoties naar het WK toe staan”, begint Nainggolan tegenover James Cooke en Gert Verhulst. Ook over de reis naar Rome van Martinez deed Il Ninja zijn zegje.

“Ik dacht in mijn eigen, waarom zou Martinez alleen naar mij komen? Dat is geen goed teken. Martinez zocht een motief om mij er niet bij te pakken. ‘Je bent een fantastische speler’, zei hij. ‘In Rome heb je een belangrijke rol maar die kan ik je niet geven op het WK’. Maar uiteindelijk zat ik niet eens bij de 28. Martinez zei ook dat hij nog niet beslist had. Maar het is wel een geste van eerlijkheid dat Martinez helemaal is afgereisd naar Rome.”

Teamgenoten

Ook deelt Nainggolan een steekje uit naar zijn teamgenoten bij de Rode Duivels al heeft hij wel met een paar ploeggenoten van de nationale ploeg gebeld vlak voor het bezoek van Martinez. “Ik belde ook wat medespelers. En die zeiden dat Martinez misschien afkwam om regels voor het WK op te stellen, dat is toch iets anders uitgedraaid. Of nonchalance de reden is? Ik ben zeker niet de enige nonchalante speler bij de nationale ploeg, ik ga geen namen noemen, maar het is wel zo”, sneert Nainggolan.

Besluit staat vast

Nainggolan houdt zich ook enkel bezig met zijn leven en wat hij doet buiten het veld is zijn keuze. “Het enige wat telt is wat ik op het veld presteer. Ik leid mijn eigen leven, maar een voetballer moet niet worden beoordeeld buiten het veld. Mijn voorbeeld is voetbal spelen, ik ben geen leerkracht.”

Ook zal de middenvelder 100% niet meer te zien zijn als international. “De Rode Duivels dat is helemaal over. Ook al zou er een nieuwe coach komen. Er zijn genoeg spelers. Mijn besluit staat vast, er staan jongere kerels klaar die België kunnen vertegenwoordigen.”

 

 

Poll: Snap jij de reactie van Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Gert Late Night

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022