'Buffon gaat door als keeper en tekent bij deze club'

'Buffon gaat door als keeper en tekent bij deze club'
Woensdag 30 mei 2018 - 17:27   I  

Het lijkt er steeds meer op dat Gianluigi Buffon dan toch nog een seizoen doorgaat als speler. De 40-jarige doelman vertrok onlangs na zestien jaar bij Juventus en gaf aan dat hij eens goed zou nadenken over zijn toekomst. Nu staat het vast: de legendarische doelman doet er minstens nog één seizoen bij.

Het is het Italiaanse Corriere dello Sport dat met het nieuws naar buiten komt. Volgens hen staat het ondertussen écht wel vast dat Buffon straks doorgaat. De 40-jarige Italiaan zou voor een overstap naar Paris Saint-Germain opteren, waar hij zijn krabbel onder een tweejarige overeenkomst kan zetten. Die deal zou Buffon zo'n slordige 8 miljoen euro opleveren.

Officieel is de overstap nog niet, maar wellicht maken Buffon en PSG de deal héél binnenkort bekend. Met Buffon hopen ze bij de Franse club een betrouwbaar sluitstuk gevonden te hebben. De huidige doelmannen van PSG, Kevin Trapp en Alphonse Aréola, wisten lang niet iedereen binnen de club te overtuigen.

Champions League

Dat Buffon voor PSG gaat kiezen, is overigens geen toeval. Doorheen zijn carrière won de ervaren rot zowat alles wat er te winnen valt, behalve... de Champions League. Samen met PSG hoopt Buffon straks komaf te kunnen maken met de Champions League-vloek die als een schaduw over zijn loopbaan hangt.

Poll: Begrijp jij de keuze van Buffon?

TAGS  I  Buffon  I  Juventus  I  PSG  I  Parma

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024