'Gert Verheyen wil deze Anderlecht-speler naar Oostende lokken'

'Gert Verheyen wil deze Anderlecht-speler naar Oostende lokken'
Woensdag 30 mei 2018 - 08:33   I  

Gert Verheyen werd onlangs voorgesteld als trainer van KV Oostende. Hij volgt in de Versluys Arena de Bosniër Adnan Custovic op en mikt met de West-Vlaamse ploeg op een plaats in play-off 1. Het is nu dan ook zaak om een competitieve kern samen te stellen. Iets waar Verheyen en co druk mee bezig zijn.

De Albanese spits Sindrit Guri (24) werd ietwat verrassend de eerste aanwinst van KVO. De spits moet straks voor doelpunten zorgen. Verder hoopt Verheyen ook Zinho Vanheusden (18) naar de Kust te lokken. Hij belde de jonge verdediger, die hij nog kent van bij de nationale U19, persoonlijk op om hem te overtuigen. In principe ruilt Vanheusden Standard volgend seizoen in voor Oostende, dat hem zal huren van Internazionale. Je leest er meer over in dit artikel.

Leya Iseka

En Oostende blijft inzetten op jong en Belgisch talent. Zo drukken Hugo Broos en Gert Verheyen ook door om Aaron Leya Iseka naar de Versluys Arena te halen. De 20-jarige aanvaller kwam tijdens het voorbije seizoen uit voor Zulte Waregem, maar kan er niet blijven.

Leya Iseka, de jongere broer van Michy Batshuayi, keert in afwachting van een nieuwe uitdaging terug naar AnderlechtHet Nieuwsblad meldt dat Oostende dezer dagen aan de huur van de Belgische belofte werkt.

Poll: Zou Leya Iseka een goede aanwinst zijn voor KV Oostende?

TAGS  I  Leya Iseka  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Verheyen  I  Vanheusden  I  Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024