Witsel heeft opmerkelijke manier om toch in topvorm te blijven

Witsel heeft opmerkelijke manier om toch in topvorm te blijven
Dinsdag 29 mei 2018 - 23:10   I  

Axel Witsel speelt nu al een tijdje in China. Voordien speelde hij in het koude Rusland, waardoor we hem eigenlijk nooit echt bij een topclub hebben zien voetballen. Nochtans was er vroeger interesse van onder andere Juventus, maar Witsel koos toch voor sportief gezien mindere aantrekkelijke competities.

Toch vindt Witsel niet dat hij zijn plek bij de Rode Duivels niet langer verdient omdat hij nu in China voetbalt. Er zijn nog spelers die op het WK zullen spelen en in China voetballen. Bovendien heeft Witsel zo zijn eigen manier om toch in topvorm te blijven.

"De Chinese competitie is natuurlijk niet zoals de Premier League, de Serie A of de Primera Division. Maar het gebrek aan intensiteit probeer ik te compenseren door na de trainingen zelf nog extra oefeningen te doen. Dat is de enige manier om topfit te blijven", aldus Witsel volgens Sporza.

Tevreden bondscoach

Martinez is volgens Witsel ook erg tevreden met wat de middenvelder laat zien. "Ik geef ook altijd het beste van mezelf bij de nationale ploeg en de bondscoach is altijd tevreden over mij. Ik ben niet de enige uit de Chinese competitie die actief zal zijn op het WK. Denk maar aan Renato Augusto bij Brazilië en Mascherano bij Argentinië.  Dus, ik zie geen problemen."

Poll: Verdient Witsel een basisplaats?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024