Dit is het pijnlijke verhaal achter de 'afschuwelijke' tattoo van Sterling

Dit is het pijnlijke verhaal achter de 'afschuwelijke' tattoo van Sterling
Dinsdag 29 mei 2018 - 18:14   I  

Raheem Sterling stond de voorbije dagen in het oog van de storm. De vleugelaanvaller van Manchester City showde op training bij de Engelse nationale ploeg vol trots zijn nieuwe tattoo, maar die werd lang niet door iedereen gesmaakt...

Sinds kort staat er een groot wapen op het rechterbeen van Sterling. "Totaal onaanvaardbaar", zegt Lucy Cope, stichter van de anti-vuurwapenvereniging Mothers Against Guns. "We vragen dat Sterling die tattoo laat verwijderen of er een nieuwe tatto over laat plaatsen. Als hij weigert, moet hij uit de nationale ploeg worden gezet. Hij zou een rolmodel moeten zijn, maar in plaats daarvan kiest hij ervoor om wapens te verheerlijken. De tattoo is afschuwelijk", zegt Cope bij The Sun.

Ondertussen heeft Sterling ook al gereageerd. En zijn reactie is best verrassend en daarbovenop nog eens pijnlijk. "Toen ik twee jaar oud was werd mijn vader dood geschoten. Ik nam mezelf voor om nooit in mijn leven een wapen aan te raken. Ik schiet met mijn rechtervoet en die tattoo heeft voor mij een diepere betekenis", aldus de ploegmakker van Kevin De Bruyne.

Poll: Vind jij deze tattoo kunnen?

TAGS  I  Sterling  I  Manchester City  I  Engeland

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022