Storm Ramos gaat niet liggen: Schadeclaim van 1 miljard ingediend bij FIFA

Storm Ramos gaat niet liggen: Schadeclaim van 1 miljard ingediend bij FIFA
Dinsdag 29 mei 2018 - 14:00   I  

Na de Champions League-finale tussen Liverpool en Real Madrid heeft Sergio Ramos een storm over zich heen gekregen. De Spaanse verdediger haakte sterspeler Mo Salah waarna de Egyptenaar geblesseerd het veld moest verlaten. Of het WK in gevaar is nog niet duidelijk maar een advocaat heeft alvast een schadeclaim van 1 miljard bij de FIFA neergelegd.

Het bizar bericht verscheen op televisie in Egypte nadat een advocaat zei een schadeclaim van 1 miljard euro bij de FIFA te hebben ingediend. Bassem Wahba liet weten tijdens een interview met Sada El-Balad dat Sergio Ramos “fysische en psychologische schade” heeft veroorzaakt bij Salah en de hele Egyptische bevolking.

“Ramos heeft Mo Salah met opzet geblesseerd en daarvoor moet hij boeten. Ik heb een klacht ingediend om een compensatie te bekomen die het miljard euro kan overschrijden”, aldus Wahba. Al lijkt het onwaarschijnlijk dat de advocaat iets van geld te zien krijgt heeft hij beloofd het te schenken aan het staatsfonds Long Live Egypt. Ondertussen hebben wel al 500.000 mensen de petitie getekend dat de UEFA en FIFA Sergio Ramos moeten straffen na het incident met Salah.

Poll: Sergio Ramos heeft Salah opzettelijk geblesseerd?

TAGS  I  Sergio Ramos  I  Salah  I  Real Madrid  I  Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024