Gaat deze Belgische topclub met Dieumerci Mbokani aan de haal?

Gaat deze Belgische topclub met Dieumerci Mbokani aan de haal?
Zondag 27 mei 2018 - 16:28   I  

Dieumerci Mbokani staat op dit moment nog op de loonlijst bij de Oekraïense topclub Dinamo Kiev, maar daar komt héél binnenkort verandering in. De Congolese aanvaller is einde contract en zal in het tussenseizoen dan ook voor een nieuwe uitdaging kiezen. Wie weet keert de Congolees wel terug naar de Jupiler Pro League.

De inmiddels 32-jarige Mbokani heeft geen geweldig seizoen achter de rug, maar deed het nu ook weer niet zó slecht. De spits verscheen in de competitie vijftien keer aan de aftrap en was daarin goed voor negen doelpunten. Dat de Congolees nog steeds over een neus voor goals beschikt, is dan ook duidelijk.

Mbokani heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit weer in België zou willen voetballen. Aanvankelijk leek Mbokani nog voor een tussenstap in een grote competitie te kiezen, maar aangezien hij momenteel nog op zoek is naar een nieuwe werkgever is het niet uitgesloten dat hij straks voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League kiest.

Tijdens de voorbije transferperiodes viel de naam van Mbokani nog bij Club Brugge, Standard én Anderlecht, maar concreet werd de interesse nooit. Springen de Belgische topclubs nu wél op de ervaren spits? Het zou best kunnen. Bovendien zal ook Antwerp, waar sterke man Luciano D'Onofrio een goed contact onderhoudt met Mbokani, de situatie van de goaltjesdief in de gaten houden.

Poll: Voor welke club denk jij dat Mbokani zal kiezen?

TAGS  I  Mbokani  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024