Moses Simon krijgt enorme tegenslag te verwerken met oog op transfer

Moses Simon krijgt enorme tegenslag te verwerken met oog op transfer
Zaterdag 26 mei 2018 - 09:15   I  

AA Gent heeft al laten vallen dat Moses Simon de club komende transferperiode zal verlaten maar momenteel zit de aanvaller ook ergens anders met zijn gedachten. Simon wil met de Nigeriaanse nationale ploeg naar het Wereldkampioenschap in Rusland. Nu krijgt de Nigeriaan echter een enorme tegenslag te verwerken.

Momenteel staat er een vraagteken achter de naam van Simon voor de vriendschappelijke interland tegen Democratische Republiek Congo. Donderdag moest Simon de training verlaten want de Nigeriaan had last aan de dij. Inmiddels verscheen Simon terug op het trainingsveld maar deed hij enkel individueel oefeningen met de fysiektrainer, laat Het Nieuwsblad weten.

Hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is, is nog niet duidelijk. Maar het Wereldkampioenschap lijkt nog niet in gevaar. Voor de oefeninterland tegen Engeland komende week zaterdag wil Simon er absoluut bij zijn. Wembley zal volgepropt zitten met scouts uit de Premier League. Moses Simon oogt al een tijdje op een transfer naar Engeland.

Poll: Moses Simon speelt komend seizoen in de Premier League?

TAGS  I  AA Gent  I  Moses Simon

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024