Vandenbempt komt met erg cynische opmerking over niet-selectie Nainggolan

Vandenbempt komt met erg cynische opmerking over niet-selectie Nainggolan
Vrijdag 25 mei 2018 - 21:45   I  

Het land, of op zijn minst Vlaanderen, stond in rep en roer deze week. Martinez liet weten dat Radja Nainggolan niet mee mag naar Rusland en dat zorgde voor heel wat boze reacties bij de fans. De steun die Radja kreeg was dan ook abnormaal groot.

Peter Vandenbempt vond maandagavond in Extra Time al dat de reacties op die niet-selectie van Radja Nainggolan "niet normaal" waren. Je kan je vragen stellen bij die niet-selectie, maar in de nasleep ging het enkel en alleen nog maar over het feit dat Radja Nainggolan er niet bij zal zijn op het WK.

Met het oog op de Champions League-finale geven Peter Vandenbempt en Gert Verheyen nu hun ideale elf van de Champions League. En die begint Vandenbempt met een erg cynische opmerking.  "Voorafgaand aan ons elftal moeten we beginnen met een dubbele verontschuldiging. We hebben een ploeg opgesteld waarin twee spelers ontbreken en dat kan ons grote problemen opleveren. Net als vorig jaar volharden we in de boosheid en hebben we geen Messi opgesteld. En we vragen ook deemoedig verontschuldigingen aan de bevolking omdat Nainggolan niet in ons elftal staat. We beseffen dat dat een gevaarlijke keuze is. Het staat iedereen vrij om het met ons grondig oneens te zijn", aldus Vandenbempt via Sporza.

Ronaldo wel, Messi niet

Beide heren kiezen dus voor Ronaldo in hun elftal en niet voor Messi. Gert Verheyen is daar ook duidelijk over. "Dat het in het begin van het seizoen wat minder liep, maar hij het wel bleef doen in de Champions League. Dat blijft vreemd. Zelfs al zouden we hem eens uit de ploeg van de Champions League willen houden, zoals met Messi, die kans geeft hij ons nooit."

Poll: Vond jij de reacties nadien overdreven?

TAGS  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  WK  I  Vandenbempt  I  Verheyen

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022