‘Na Nainggolan beëindigt ook deze Rode Duivel zijn interlandcarrière’

‘Na Nainggolan beëindigt ook deze Rode Duivel zijn interlandcarrière’
Donderdag 24 mei 2018 - 06:35   I  

De selectie van Roberto Martinez voor het komende WK in Rusland heeft heel wat teweeg gebracht. Het hele land stond in rep en roer en topmiddenvelder Radja Nainggolan zette na zijn niet-selectie meteen een punt achter zijn interlandcarrière. Nu zal ook Steven Defour hoogstwaarschijnlijk zijn interlandschoenen opbergen.

Het Nieuwsblad meldt dat Defour na zijn niet-selectie voor het Wereldkampioenschap wilde aankondigen dat hij er een punt achter zet maar door alle commotie rond Nainggolan heeft de middenvelder besloten dat niet te doen. De beslissing is echter al genomen en de 52-voudig zal zich niet meer beschikbaar stellen voor de nationale ploeg.

Defour doet dit echter niet uit onvrede voor zijn niet-selectie. De 30-jarige Defour doet dit om zichzelf te sparen. Momenteel kampt de ex-middenvelder van onder meer Anderlecht en Standard ook met een knieblessure en Defour wil zich vooral richten op zijn club Burnley. Overigens heeft die club de optie in zijn contract voor nog twee extra seizoenen gelicht.

Poll: Snap je de beslissing van Defour?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Defour

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024