Anderlecht kan vertrek sterkhouder niet meer tegenhouden

Anderlecht kan vertrek sterkhouder niet meer tegenhouden
Donderdag 24 mei 2018 - 06:20   I  

RSC Anderlecht is volop bezig om de selectie voor komend seizoen te vormen. In totaal bracht het al zeven nieuwe spelers binnen en het ziet er naar uit dat dat aantal nog flink kan oplopen. Ook zullen een aantal sterkhouders vertrekken. Wat zeker lijkt is dat Leander Dendoncker Anderlecht zal verlaten. Devroe weet echter wat het dan moet doen en anticipeert al op het vertrek van de Rode Duivel.

“Uitgaande van het systeem van Hein hebben we achterin en voor op de flanken Najar, Appiah, Saelemaekers (onderhandelt over een contractverlenging, nvdr.), Cobbaut, Saief en Amuzu”, vertelt Devroe aan het Nieuwsblad.

Dendoncker is eerder beloofd dat Anderlecht een vertrek niet in de weg zal staan. Let wel: Leander móét van ons niet vertrekken, maar in zijn hoofd is het duidelijk. Het is nu een kwestie van de juiste club en de juiste prijs. We zijn met verschillende clubs aan het onderhandelen.”

Maar Devroe weet wat er moet gebeuren als Dendoncker vertrekt. “Door het vertrek van Spajic moet er – ook na het aantrekken van Milic – nog zeker één centrale verdediger bij komen”, doet Devroe uit de doeken.

Poll: Dendoncker moet Anderlecht komende zomer verlaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Dendoncker  I  Devroe

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024