'PSG maakt werk van nieuwe toptransfer: 100 miljoen'

'PSG maakt werk van nieuwe toptransfer: 100 miljoen'
Woensdag 23 mei 2018 - 19:34   I  

Paris Saint-Germain won dit seizoen alles wat er te winnen valt in de Ligue 1, maar toch schoof het bestuur van de Franse topclub trainer Unai Emery aan de kant. Binnenkort is het aan Thomas Tuchel. De Duitse ex-trainer van Borussia Dortmund moet bewijzen dat hij in staat is om PSG aan de eindzege in de Champions League te helpen. Om aan die doelstelling te kunnen voldoen, krijgt Tuchel sowieso enkele nieuwe spelers.

Het is PSG menens om volgend seizoen nóg sterker voor de dag te komen. In Frankrijk spelen de Parijzenaars alles en iedereen van het kastje naar de muur, en terug naar het kastje. Allemaal goed en wel, maar voorzitter Nasser Al-Khelaifi wil dat zijn ploeg nu ook eens kan oogsten op het Europese toneel.

Bij PSG willen ze in eerste instantie hun topspelers als Neymar en Kylian Mbappé behouden, maar daarnaast moet het middenveld gevoelig versterkt worden. In eerste instantie dachten de Fransen aan N'Golo Kanté van Chelsea, maar die mag niet weg bij The Blues. En daarom richt PSG zijn pijlen nu dan maar op... Sergej Milinkovic-Savic. PSG zou 100 miljoen euro veil hebben voor de gewezen Genk-speler die ondertussen een erg belangrijke speler is bij Lazio. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Manchester United

Ook Manchester United zou de 23-jarige Serviër al een tijdje in het vizier hebben, maar José Mourinho krijgt nu dus fikse concurrentie uit Franse hoek. 

Poll: Is Milinkovic-Savic 100 miljoen euro waard?

TAGS  I  Milinkovic-Savic  I  Lazio  I  PSG  I  Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024