Opvallende onthulling: Gent zette detective in om speler te volgen

Opvallende onthulling: Gent zette detective in om speler te volgen
Donderdag 27 oktober 2016 - 07:45   I   door Redactie

AA Gent hoopt opnieuw mee te strijden voor de titel dit seizoen. Zo wisten ze in het seizoen 2014-2015 als eerste aan te komen in de Jupiler Pro League. Toch was het niet altijd rozengeur en maneschijn bij de Buffalo's, zo blijkt.

Benito Raman, die tegen z'n ex-club zal spelen met Standard, heeft enkele opvallende onthullingen gedaan. Hij voelde zich geviseerd. "Op den duur was ik het beu. Kijk, 't is allemaal begonnen met het snookerincident. Dat verhaal is pas vier dagen later uitgelekt. Met welke bedoeling? Nadien gingen een pak leugens de ronde. Zo zat ik volgens Louwagie na Lyon om 5 uur in de Overpoort en daags nadien om 6 uur. Terwijl ik er niet eens geweest was", begint Raman z'n verhaal aan Het Laatste Nieuws.

"Als ik nu terugkijk op die periode heb ik het gevoel dat ik geviseerd werd. Gent zocht me. En vonden ze iets, dan had de club een reden om me niet te laten spelen of weg te sturen", gaat hij verder. "Weet je dat Gent zelfs een professionele detective heeft ingehuurd om me te volgen? Hij wist dat ik daags na de bekermatch tegen Zulte Waregem - toen ik een paar uur voor de match ziek was geworden - om twaalf uur 's nachts met mijn hond James was gaan wandelen. En dat ik nog een dag later om vier uur 's ochtends was thuisgekomen. Maar we waren die dag vrij! En het is toch niet omdat je iets verkeerd eet, dat je twee dagen later niet kan genezen zijn?"

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Michel Louwagie  I   Benito Raman  I   Nieuws  I   detective

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024