Wordt Laurent Depoitre de grote verrassing van Roberto Martinez?

Wordt Laurent Depoitre de grote verrassing van Roberto Martinez?
Zaterdag 19 mei 2018 - 15:50   I  

Maandag maakt Roberto Martinez zijn 23-koppige selectie voor het WK in Rusland bekend. Het is nu al uitkijken naar welke spelers er straks wel én niet bij zullen zijn. Voorin is het vooral uitkijken naar wie naast Lukaku en Batshuayi nog mee mag. Wellicht wil Martinez er toch nog een extra targetspits bij voor het geval er iets gebeurt met Lukaku.

En dan blijven er niet al te veel Rode Duivels over met min of meer hetzelfde profiel. Het Nieuwsblad liet Van Meir, De Vlieger, Snelders en Ceulemans eens overleggen over wie zij zouden meenemen voorin. Snelder kiest verrassend voor Depoitre.

“Ik neem Depoitre mee. Na Lukaku hebben we nog zo'n targetman nodig en dan vind ik hem geschikter dan Benteke. Om te wegen op de verdediging als er iets met Romelu gebeurt. Hij is ook een speler die plichtbewust zijn job uitvoert en zijn positie in de groep kent. Hij zal niet beginnen zeuren als hij niet mag meespelen", aldus Snelder.

Toch Benteke

Ook Van Meir zou Benteke niet meenemen, maar Ceulemans en De Vlieger wel. De Vlieger heeft daar ook een goede reden voor. “Bovendien weet je wat je aan Benteke hebt. Hij kan goed functioneren bij de Rode Duivels, dat heeft hij al bewezen. Toch meer dan Origi en Mirallas, die zo'n matig seizoen achter de rug hebben dat ze voor mij niet moeten meegaan.”

Poll: Wie zou jij meenemen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Benteke  I  Depoitre  I  Martinez

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023