Anderlecht krijgt nieuws van erg gewilde Björn Engels

Anderlecht krijgt nieuws van erg gewilde Björn Engels
Donderdag 17 mei 2018 - 06:30   I  

Björn Engels is tot nader order nog steeds een speler van Olympiakos. Maar of de Belgische verdediger ook volgend seizoen nog het shirt van de Griekse formatie draagt, is nog lang niet duidelijk.

Zo werd Björn Engels al enkele keren in verband gebracht met een terugkeer naar België. De ex-verdediger van Club Brugge zou kunnen rekenen op interesse van Anderlecht, maar ook Club Brugge zou Engels wel opnieuw willen ontvangen. Maar een terugkeer naar België lijkt niet aan de orde.

Anderlecht zoekt volop naar verdedigers, maar dat is geen gemakkelijke opgave. Zo lijkt het dossier rond Chancel Mbemba af te lopen op een sisser, omdat de Congolese verdediger een buitenlands avontuur verkiest boven een terugkeer naar België. Ook voor Engels is dat nu het geval. 

Moeilijke zoektocht

Devroe moet dus op zoek blijven naar een nieuwe centrale verdediger. Dat schrijft Het Nieuwsblad. 'Devroe is wel verplicht om op meerdere paarden te wedden, want hij zal niet elke slag thuishalen. Bjorn ­Engels weghalen bij Olympiakos zal bijvoorbeeld niet lukken, want Engels verkiest een buitenlandse topcompetitie boven RSCA.'

Poll: Moet Anderlecht de piste Engels opgeven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Engels  I  Anderlecht  I  Olympiakos

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024