'Colin Coosemans zegt 'ja' tegen deze Belgische club'

'Colin Coosemans zegt 'ja' tegen deze Belgische club'
Dinsdag 15 mei 2018 - 07:52   I  

Colin Coosemans degradeerde samen met KV Mechelen naar de Proximus League, maar de kans is klein dat de doelman volgend seizoen ook effectief in 1B tussen de palen zal staan. De 25-jarige doelman geniet interesse van verschillende ploegen en heeft zelfs al een duidelijke voorkeur voor een overstap naar KV Oostende.

Het is een publiek geheim dat Oostende al een tijdje naar de diensten van Coosemans hengelt. Sportief directeur Hugo Broos maakte een grondige evaluatie van de huidige kern en kwam al gauw tot de conclusie dat er nood is aan een nieuwe eerste keeper. Mike Vanhamel en William Dutoit voldeden dit seizoen niet en Broos ziet in hen dan ook geen topkeeper. Broos keek rond in de Belgische competitie en liet al snel zijn oog op Coosemans vallen.

Het Nieuwsblad meldt nu dat Coosemans zelf ook open staat voor een transfer naar Oostende. De sluitpost van KV Mechelen kreeg al een voorstel van KVO, dat op zijn beurt een tegenvoorstel ontving. Beide partijen groeien naar elkaar toe, dus in principe zou er snel sprake van een akkoord kunnen zijn.

Eén probleem: op clubniveau verlopen de onderhandelingen minder vlot. Mechelen wil minsten 1,5 miljoen euro voor Coosemans, maar bij Oostende zijn ze momenteel niet bereid om dat bedrag op te hoesten. Aan de Kust hopen ze dat ze snel enkele dure spelers kunnen verkopen en vervolgens verder kunnen gaan voor Coosemans.

Poll: Zou Coosemans een goede aanwinst zijn voor KV Oostende?

TAGS  I  Coosemans  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024