'Deze twee spelers moeten transfer nummer 4 en 5 van Anderlecht worden'

'Deze twee spelers moeten transfer nummer 4 en 5 van Anderlecht worden'
Dinsdag 15 mei 2018 - 07:43   I  

RSC Anderlecht zit niet stil. Het moet dan wel nog strijden voor de tweede plaats in het klassement, ondertussen maken Marc Coucke en - vooral - sportief manager Luc Devroe werk van de nodige versterkingen. Het valt daarbij meteen op dat paars-wit zich nu vooral in het offensieve compartiment van nieuwe spelers wil voorzien.

In dit artikel kon u al lezen dat Anderlecht jacht maakt op Facundo Ferreyra (27), de goalgetter van Oekraïens kampioen Shakhtar Donetsk. Maar de Argentijn is lang niet de enige aanvaller die op het verlanglijstje van Luc Devroe staat. Ook Carlos Eduardo (21, Goias) en Luka Adzic (19, Rode Ster Belgrado) blijven nadrukkelijk in beeld. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Adzic legde een riant vierjarig contractvoorstel van Rode Ster naast zich neer. De linksbuiten kon er 180.000 euro per jaar plus een jaarlijkse verhoging van 60.000 euro verdienen, maar weigerde. Servische bronnen melden dat Adzic het voorstel naast zich neerlegde omdat hij dicht bij een overstap naar Anderlecht staat. Al liggen ook PSV en Celtic op de loer om Adzic, die in december einde contract is, over te nemen.

Poll: Zouden dit goede aanwinsten zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Adzic  I  Rode Ster Belgrado  I  Carlos Eduardo  I  Goias  I  Coucke  I  Devroe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024