Club Brugge loopt 'speler van 6 miljoen' mis

Club Brugge loopt 'speler van 6 miljoen' mis
Maandag 14 mei 2018 - 18:13   I  

Club Brugge kende een sterk regulier seizoen en kroonde zich na ietwat moeizame play-offs tot kampioen van België. Vooral na de jaarwisseling had blauw-zwart het nu en dan moeilijk. In de verdediging hield Ivan Leko op een gegeven moment amper verdedigers over en daarom haalde Club in januari maar liefst twee nieuwe mandekkers binnen.

Vincent Mannaert haalde Alexander Schozl weg bij Standard, terwijl Matej Mitrovic op uitleenbasis overkwam van de Turkse topclub Besiktas. Maar Club Brugge maakte ook jacht op een andere verdediger. Zo melden Poolse media dat de Bruggelingen ook wel iets zagen in Jan Bednarek.

De 22-jarige verdediger staat onder contract bij Premier League-club Southampton, maar kwam tijdens de eerste seizoenshelft niet aan spelen toe. In januari hoopte zowel Club Brugge als Celtic Glasgow Bednarek te huren, maar bij Southampton wilden ze niet meewerken.

The Saints geloofden in de verdediger die eerder op het seizoen nog voor 6 miljoen euro was overgekomen van de Poolse club Lech Poznan. Bednarek oefende geduld en werd in in april en mei beloond met vijf basisplaats in het eerste elftal. Het kan soms verkeren in de voetbalwereld…

Poll: Had deze speler een meerwaarde geweest voor Club Brugge?

TAGS  I  Bednarek  I  Club Brugge  I  Southampton  I  Celtic  I  Lech Poznan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024