Anthuenis duidelijk: "Dé ontgoocheling van het seizoen"

Anthuenis duidelijk:
Maandag 14 mei 2018 - 16:45   I  

Het seizoen in de Jupiler Pro League loopt op zijn laatste benen. De kampioen is sinds zondagavond gekend, nu moet er enkel nog gestreden worden om de ereplaatsen. Hoewel er nog één speeldag op het programma staat, kan analist Aimé Anthuenis nu al zeggen welke ploeg voor hem de grootste ontgoocheling van het seizoen is.

"Anderlecht is voor mij de ontgoocheling van het seizoen, met veel spelers die onder hun niveau zijn gebleven", draait Anthuenis bij De Zondag niet rond de pot. De gewezen bondscoach hekelt twee spelers in het bijzonder. "Kums is nooit de Kums geworden van in Gent, Dendoncker speelde ondermaats, en zo kun je er nog opnoemen. Die wisselende prestaties, dat blijft toch verbazingwekkend."

Op de allerlaatste speeldag moet Anderlecht nog vol aan de bak als het tweede wil eindigen. Paars-wit moet zelf winnen van KRC Genk en hopen dat Standard verliest van Sporting Charleroi. Het is dan ook duidelijk: alles zal moeten meezitten als Anderlecht alsnog een ticket voor de voorrondes van de Champions League in de wacht wil slepen.

Poll: Is Anderlecht ook voor jou dé ontgoocheling van het seizoen?

TAGS  I  Anthuenis  I  Anderlecht  I  Kums  I  Dendoncker  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024