Flinke opsteker voor Teodorczyk na moeilijke periode

Flinke opsteker voor Teodorczyk na moeilijke periode
Vrijdag 11 mei 2018 - 14:11   I  

Lukasz Teodorczyk kampt al een heel seizoen met wisselvallige prestaties. Een paar weken geleden verloor het ook zijn broer en keerde de aanvaller even terug naar Polen. Nu heeft Teodorczyk echter weer goed nieuws te horen gekregen. De spits zit in de Poolse voorselectie voor het WK in Rusland.

De Poolse bondscoach Adam Nawalka heeft de 35 namen bekendgemaakt die geselecteerd zijn in de voorselectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland. Robert Lewandowski van Bayern München en Milik van Napoli staan voor Teo in de pikorde.

De rest van het aanvallend compartiment bestaat echter uit minder bekende namen zoals Krzysztof Piatek van Cracovi, Kamil Wilczek van Bröndy en Dawid Kownacki van Sampdoria. Of Teodorczyk de definitie selectie zal halen, valt nog af te wachten. De Poolse aanvaller is alleszins stilaan zijn goede vorm terug aan het vinden bij paars-wit.

Polen speelt overigens op het WK in groep H tegen Senegal (19 juni), Colombia (24 juni) en Japan (28 juni). In de achtste finales kan de Poolse nationale ploeg eventueel uitkomen tegen België.

Poll: Teodorczyk verdient het om naar het WK te gaan?

TAGS  I  Teodorczyk  I  Anderlecht  I  Polen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024