Leko pikt er één Club Brugge-speler uit: "Hij is fantastisch!"

Leko pikt er één Club Brugge-speler uit:
Donderdag 10 mei 2018 - 21:15   I  

Club Brugge won donderdagavond met 1-3 op het veld van Sporting Charleroi en zette op die manier een belangrijke stap richting een vijftiende landstitel ooit. Invaller Jelle Vossen had een groot aandeel in de overwinning van blauw-zwart, en dat was ook trainer Ivan Leko niet ontgaan.

“Ik ben enorm blij voor Jelle Vossen", zegt Leko op de officiële webstek van Club Brugge. "Hij is een superprof en een fantastische speler. Hij heeft de laatste weken weinig gespeeld, maar vandaag viel hij uitstekend in. Dat bewijst opnieuw dat we al tien maanden zestien of zeventien titularissen hebben.” 

Uiteraard was Leko ook zeer te spreken over de rest van de ploeg. “Hier winnen op zo’n cruciaal moment in de Play-Offs doet enorm deugd. In de eerste helft waren we de betere ploeg en kregen we verschillende kansen, maar door een ongelukkige penalty kwamen we toch op achterstand. Na die 1-0 moet je mentaal heel sterk zijn om terug te komen. Bij de rust wisten we dat we alles of niets moesten spelen. We hebben dan alles voorin gegooid en met veel pressing en risico gespeeld."

"Als je dan drie keer kan scoren tegen een ploeg met een goede organisatie en spirit, dan is dat een heel verdiende overwinning. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om een reactie te zien van de ploeg. En dat is ook gebeurd, dus chapeau voor mijn jongens", besluit de Kroaat.

Poll: Moet Vossen tegen Standard aan de aftrap staan?

TAGS  I  Leko  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Vossen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024