Sergio Ramos compleet belachelijk gemaakt na verlies Real Madrid

Woensdag 09 mei 2018 - 23:20   I

Real Madrid startte met een bijna volledig B-elftal en dat was er ook aan te zien. Nog voor rust keek het al tegen een 2-0 achterstand aan en ook na rust kon het niet veel terugdoen. Eindstand was uiteindelijk 3-2 in het voordeel van Sevilla.

Het is duidelijk dat Real Madrid volop voor de Champions League gaat. Met een B-elftal trad het woensdagavond aan op het veld van Sevilla zonder Kroos, Marcelo, Modric, Keylor Navvas en Varane. Cristiano Ronaldo was geblesseerd.

Nog voor rust was het al 2-0 voor de thuisploeg dankzij doelpunten van Ben Yedder en Layun. Tien minuten na de pauze miste Sergio Ramos, nota bene tegen zijn ex-club een penalty, kreeg het een gele kaart en maakte het vijf minuten voor tijd een own goal.

Dit zorgde natuurlijk voor hoorngelach op twitter. “De man wil terug naar Sevilla”, valt onder meer te lezen. Overigens scoorde Sergio Ramos in de slotminuut alsnog via strafschop. Ook Mayoral scoorde namens Real Madrid waardoor de einstand 3-2 was.

Poll: Sergio Ramos is één van de beste verdedigers ter wereld?