Chelsea verliest dure punten, Tottenham en City winnen

Woensdag 09 mei 2018 - 22:58   I

Chelsea heeft 1-1 gelijk gespeeld tegen Huddersfield. Langs de kant van Huddersfield scoorde Rode Duivel Laurent Depoitre terwijl Eden Hazard op de bank moest plaatsnemen bij Chelsea. Arsenal ging de boot in op het veld van Leicester terwijl Manchester City en Tottenham konden winnen.

Arsenal is volledig op de dool. Het verloor nu ook met 3-1 op het veld van Leicester. Nog voor rust kreeg Mavropanos rood langs de kant van Arsenal. Iheanacho, Vardy en Mahrez zorgde voor de doelpunten van de thuisploeg terwijl Aubemeyang tevergeefs scoorde langs de kant van Arsenal.

Bij Manchester City speelde Kompany 90 minuten terwijl Kevin De Bruyne heel de wedstrijd op de bank bleef. Danilo, Bernardo Silva en Fernandinho scoorde voor de Citizens terwijl Ulloa voor rust nog iets terug deed voor Brighton, eindstand 3-1.

Harry Kane scoorde in de 50e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Bij Tottenham speelde Vertonghen de hele wedstrijd en mocht Alderweireld nog eens invallen. Mousa Dembélé is momenteel out met een enkelblessure.

Poll: Chelsea heeft een rampseizoen achter de rug?