'Laurent Depoitre kan naar deze Belgische topclubs'

'Laurent Depoitre kan naar deze Belgische topclubs'
Dinsdag 08 mei 2018 - 07:43   I  

Laurent Depoitre staat momenteel nog onder contract bij de Engelse eersteklasser Huddersfield, maar het is goed mogelijk dat de aanvaller binnenkort andere oorden opzoekt. Zo is het niet uitgesloten dat Depoitre vanaf volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League speelt.

Volgens diverse Britse media is de 29-jarige Depoitre immers één van de spelers die in het tussenseizoen mag opkrassen bij Huddersfield. De Engelse laagvlieger legde vorige zomer nog 3,8 miljoen euro op tafel om de Belg over te nemen van FC Porto, maar een schot in de roos bleek de transfer nu ook weer niet.

Depoitre stond in totaal 17 keer aan de aftrap in de Premier League en was goed voor 5 doelpunten, maar toch kon hij niet iedereen overtuigen. Dat de targetspits zelf aangaf dat hij tijdens zijn carrière graag nog eens met zijn ex-coach Hein Vanhaezebrouck wil werken, is overigens ook een duidelijk teken aan de wand.

Als blijkt dat Depoitre straks beschikbaar is, zal Anderlecht zeker en vast onderzoeken of het de ex-spits van AA Gent en KV Oostende naar het Constant Vanden Stockstadion kan halen. Maar ook ploegen als Club Brugge en Gent zouden op de loer liggen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Bij welke club zie jij Depoitre volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Depoitre  I   Anderlecht  I   Huddersfield  I   AA Gent  I   Club Brugge

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023