'Gent is andere Belgische topclubs te snel af en haalt JPL-smaakmaker'

'Gent is andere Belgische topclubs te snel af en haalt JPL-smaakmaker'
Maandag 07 mei 2018 - 10:45   I  

AA Gent zit op sportief gebied in de hoek waar de klappen vallen. Met een trieste 1 op 15 oogt de balans in play-off 1 plots wel érg mager. Een reden te meer om werk te maken van versterking voor volgend seizoen. Achter de schermen zijn voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie dan ook al druk bezig met enkele dossiers.

Volgens La Dernière Heure gaat Gent de komende weken alles in het werk stellen om Omar Govea naar de Ghelamco Arena te halen. De Mexicaanse middenvelder speelt dit seizoen bij Moeskroen, dat Govea huurt van de Portugese topclub FC Porto.

Bij Moeskroen zijn ze niet van plan om de aankoopoptie te lichten omdat die ietwat aan de hoge kant zou liggen voor de Henegouwers. Bovendien is de verstandhouding tussen Govea en Moeskroen al even niet meer optimaal.

Toch is de kans reëel dat Govea ook volgend seizoen nog in België speelt. AA Gent onderzoekt momenteel of het de 22-jarige middenvelder kan binnenhalen. Moeskroen beschikte over een aankoopoptie van 1 miljoen euro, maar het is mogelijk dat Porto na het goede seizoen van Govea meer geld vraag als Gent aanklopt. Als ploegen als Club Brugge, Anderlecht en Standard nog op de komst van Govea hopen, moeten ze zich wel reppen.

Poll: Kan Govea mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Moeskroen  I   Govea  I   Porto

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024