‘Anderlecht is geen optie, Edmilson klaar voor het buitenland?’

‘Anderlecht is geen optie, Edmilson klaar voor het buitenland?’
Zaterdag 05 mei 2018 - 08:30   I  

De laatste weken staat Edmilson in het middelpunt van de belangstelling. De smaakmaker van Standard is in bloedvorm en wordt in verband gebracht met een gevoelige overstap naar Anderlecht. De Belg met Braziliaanse roots wil Rode Duivel worden en dat kan natuurlijk het beste in het buitenland.

In het Belang van Limburg vertelt Walter Meeuws dat Edmilson best nog een jaar in België blijft. “Ik vind dat Edmilson geen stappen moet overslaan en nog een seizoen moet bevestigen als absolute sterkhouder. Hij heeft veel talent, maar net als veel jonge spelers in mijn tijd bij Standard had hij het lange tijd lastig om regelmaat in zijn prestaties te krijgen. Dat was de eerste helft van dit seizoen zeker het geval bij Junior. De laatste maanden draait hij op volle toeren.”

Moreira is dan weer van mening dat Standard munt uit Edmilson moet slaan. “Op dit moment valt alles goed voor Edmilson en daar moet je van profiteren. Morgen kan namelijk alles weer anders zijn. Zowel Edmilson als Standard kunnen hier munt uit slaan. De club moet ook geld verdienen. Ik snap dat supporters hun beste spelers niet graag zien vertrekken, maar je mag de economische realiteit niet uit het oog verliezen.”

Anderlecht?

Of Anderlecht een reële optie is, antwoordt Eric Van Meir duidelijk. “Het sentiment rond die transfer is grotendeels verdwenen. Defour, Trebel, … veel spelers hebben in de recente jaren de overstap gemaakt. Vanhaezebrouck is al langer fan van Edmilson, maar ik betwijfel of Anderlecht echt een verbetering is ten opzichte van Standard. Al kan Coucke er misschien een topploeg van kan maken.”

Poll: Moet Edmilson de stap naar het buitenland maken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Edmilson

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022