Europees voetbal plots erg ver weg voor AA Gent na thuisnederlaag

Europees voetbal plots erg ver weg voor AA Gent na thuisnederlaag
Vrijdag 04 mei 2018 - 22:17   I  

AA Gent wist voor de aftrap al wat het moest doen: winnen. Zonder de drie punten werd het voor de jongens van Vanderhaeghe wel heel moeilijk om die top 4 te halen. Voor inspiratie zorgde dat niet, want Gent speelde een dramatische partij.

AA Gent begon dramatisch aan de wedstrijd en Charleroi werd naarmate de eerste helft vorderde zelfs de betere ploeg. Voor de wedstrijd zei Vanderhaeghe nog dat Gent moest uitgaan van eigen kracht in plaats van energie te steken in de VAR. Daar was echter niets van te merken.

Een afgeweken bal van Reaei maakte het alleen nog maar erger voor Gent. Een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen, maar wel insloeg als een bom in de Ghelamco Arena. Gent wist meteen dat het in de tweede helft vol aan de bak moest.

Gent kwam stilletjes aan wel in de tweede helft, maar het voetbal was ondermaats. Charleroi zette alles goed vast en was tevreden met de score. Gent daarentegen was niet goed genoeg om een stug Charleroi te ontwrichten. Als Gent er dan toch eens voorbij geraakte stond of Penneteau of de paal in de weg.

Gent tuimelt door de nederlaag uit de top vier, terwijl Charleroi plots volop meedoet voor een Europees ticket. Het staat nu knap vierde, al kan RC Genk er wel nog over springen. Gent kan zowaar op de laatste plaats staan zondag.

Poll: Mag Gent Europees voetbal vergeten?

TAGS  I  AA Gent  I   Charleroi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024