AA Gent serieus in de problemen: "Dat wordt heel moeilijk"

AA Gent serieus in de problemen:
Vrijdag 04 mei 2018 - 12:08   I  

AA Gent mag vanavond het voetbalweekend op gang trappen tegen Charleroi. Na de nederlaag op Mambourg willen Vanderhaeghe en co revanche nemen. Bovendien hebben ze in Gent de punten hard nodig, want het zakt alsmaar verder weg in het klassement.

Tony Herreman speelde zowel voor AA Gent als voor Charleroi en werpt via HLN zijn blik op de wedstrijd van vanavond. Hij denkt dat AA Gent favoriet is voor de wedstrijd, maar makkelijk wordt het zeker niet voor de thuisploeg.

"Gent is favoriet, maar ze zitten wel echt in een mindere periode. Charleroi is dus niet kansloos al hebben zij het wel vaak moeilijk buitenhuis. Het zal van details afhangen”, aldus Herreman.

"Dat wordt heel moeilijk"

De ex-speler ziet ook dat de tweede plaats nu wel heel moeilijk geworden is en dat is wel jammer. Na de goede start in play-off 1 leek Gent zelfs nog aanspraak te kunnen maken op meer. “Ik weet uit ervaring dat er in het voetbal soms momenten zijn dat het allemaal wat tegenzit. Het is dan belangrijk om als ploeg het hoofd koel te houden, hard te blijven werken en positief te blijven. Dan zal het tij wel keren. De tweede plaats zal wel moeilijk worden nu het einde van PO1 nadert, maar je weet nooit natuurlijk.”

Poll: Mag Gent de tweede plaats vergeten?

TAGS  I  AA Gent  I   Charleroi

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024