'Standard neemt opmerkelijke beslissing over Sa Pinto'

'Standard neemt opmerkelijke beslissing over Sa Pinto'
Vrijdag 04 mei 2018 - 07:10   I  

Michel Preud'homme maakte donderdag publiek dat hij openstaat voor een terugkeer naar zijn oude liefde Standard. Dat is slecht nieuws voor Ricardo Sa Pinto, die momenteel nog hoofdtrainer van 'De Rouches' is.

Ondanks het feit dat de nakende komst van Preud'homme uitlekte, is men bij Standard niet van plan om Sa Pinto nu al aan de kant te schuiven. Het Laatste Nieuws meldt dat de Luikse club van plan is om het huidige seizoen sowieso uit te doen met de excentrieke Portugees.

"Business as usual op de Académie Robert Louis-Dreyfus in Luik. Een fris lentezonnetje en een doodnormale training van Standard geleid door Ricardo Sá Pinto - heel de groep trainde trouwens mee. Maar hoe zou de Portugees zich gevoeld hebben? Michel Preud'homme gaf gisteren aan dat hij bereid is om te onderhandelen met het bestuur van de Rouches én dat hij open staat voor terugkeer naar Luik. Een duidelijke boodschap", klinkt het in de krant.

"Als je dan weet dat voorzitter Bruno Venanzi een onvoorwaardelijke fan is van Preud'homme... En toch. Sá Pinto liet zich naar verluidt niet kennen gisteren. Hij gaf training zoals hij altijd doet. De Portugees zal in principe ook het seizoen uitdoen op Sclessin. Dat is alleszins de verwachting binnen de club. Ook Sá Pinto denkt dat dat het beste is voor zijn verdere carrière. Bekerwinst en wie weet een tweede plaats. Het zou voor de eergevoelige trainer een vertrek zijn door de grote poort."

Poll: Verdient Sa Pinto het om ook volgend seizoen trainer van Standard te blijven?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Preud'homme  I   Venanzi

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022