'Deze verrassende Belgische topclub jaagt op Maher'

'Deze verrassende Belgische topclub jaagt op Maher'
Vrijdag 04 mei 2018 - 06:40   I  

Gisteren schreven we al dat een Belgische topclub interesse zou tonen in Adam Maher, de 24-jarige Nederlander die binnenkort einde contract is bij Twente. Een buitenkansje, want de ex-speler van AZ en PSV bulkt van het talent. Met wat meeval zou hij zijn carrière nu dus kunnen herlanceren.

Adam Maher, enkele seizoenen geleden nog een smaakmaker in de Eredivisie, is binnenkort einde contract en hij zal zijn contract bij FC Twente niet verlengen. Clubs kunnen de Nederlander met Marokkaanse roots dus gratis ophalen in Nederland.

Toen bekend werd dat een Belgische topclub interesse toonde in Maher werd meteen gekeken naar Club Brugge, dat met Denswil, Vormer, Clasie en Vermeer al vier Nederlanders in haar rangen heeft lopen. Toch is het verrassend genoeg niet Club Brugge, maar wel Anderlecht dat interesse toont in de Nederlander. Ook Standard toonde in het verleden al interesse in Maher.

Zware concurrentie

Concreet is de interesse voorlopig nog niet, maar Het Laatste Nieuws weet wel dat hij gevolgd wordt door paars-wit. Maar Anderlecht is niet de enige ploeg die de situatie van de transfervrije speler op de voet volgt. Mocht de interesse van paars-wit ooit concreet worden, zal de club wel moeten afrekenen met andere gegadigden. Naar verluidt is er ook belangstelling uit Engeland en Spanje voor de middenvelder. 

Poll: Past Maher bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   Maher  I   Twente

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022