Droomtransfer Dendoncker in stroomversnelling: '25 (!) miljoen'

Droomtransfer Dendoncker in stroomversnelling: '25 (!) miljoen'
Woensdag 02 mei 2018 - 17:52   I  

Marc Coucke liet zich eerder deze week in praatprogramma 'La Tribune' ontvallen dat Leander Dendoncker komende zomer bij een goed bod mag vertrekken. Paars-wit zal zijn Rode Duivel niets in de weg leggen als alle betrokken partijen wel varen bij een transfer. De uitlatingen van Coucke zijn alvast niet in dovemansoren gevallen.

Diverse Engelse media melden immers dat West Ham United nog steeds een oogje heeft op Dendoncker. De middenmoter uit de Premier League was in januari nog bereid om ver te gaan voor de verdediger/middenvelder, maar toen hield Anderlecht het been stijf. En zo kwam het uiteindelijk niet tot een deal.

In het tussenseizoen zou West Ham een nieuwe poging willen ondernemen om Dendoncker naar Londen te lokken. De Engelse media spreken van een totaal kostenplaatje van 25 miljoen euro, maar wellicht zijn ze bij Anderlecht al bereid om mee te werken als er 10 à 15 miljoen in het laatje komt.

De droomtransfer van Dendoncker - hij wil maar wat graag in een grote competitie aan de slag - lijkt bij deze dus in een stroomversnelling te komen. Naast West Ham, zou ook Crystal Palace nog steeds aan de Belg denken.

Poll: Is Dendoncker 25 miljoen waard?

TAGS  I  Dendoncker  I   Anderlecht  I   West Ham United  I   Crystal Palace

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023