Trekt na Witsel en Carrasco ook deze Rode Duivel naar China?

Trekt na Witsel en Carrasco ook deze Rode Duivel naar China?
Woensdag 02 mei 2018 - 12:38   I  

De Rode Duivels staan voor een belangrijke zomer. Niet alleen is er het WK en misschien wel voor vele Duivels de laatste kans om met deze gouden generatie een prijs te pakken, maar ook voor enkele spelers wacht een belangrijke periode. Veel Duivels zijn op zoek naar een nieuwe ploeg en bij die zoektocht wordt geen enkele ploeg overgeslagen.

Zo zou er Chinese interesse zijn in Marouane Fellaini. De Rode Duivel kan er heel wat geld gaan verdienen en kan er zo zijn oude dag veiligstellen. De Rode Duivel zelf ziet ook wel iets in een Chinees avontuur. Dat vertelde hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik sta open voor alles. Met het leven in China zou ik geen probleem hebben. Ik hou ervan om andere plaatsen te ontdekken en andere culturen. En ik ga daar dan ook niet alleen naartoe. Als ik ga, is het met de familie", aldus Fellaini.

Veel interesse

Er is erg veel interesse in Fellaini en dat weet hij zelf maar al te goed. "Ik ben nu dertig jaar, einde contract en in onderhandeling met Manchester United. Er zijn meerdere clubs die interesse tonen. Ik wacht af wat er gaat gebeuren."

Poll: Is China een goede keuze voor Fellaini?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Fellaini  I   Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024