Teodorczyk reageert op het overlijden van zijn broer: "Pijnlijk, net zoals toen..."

Teodorczyk reageert op het overlijden van zijn broer:
Woensdag 02 mei 2018 - 11:24   I  

Lukasz Teodorczyk beleeft een moeilijke periode na het overlijden van zijn broer. Zijn broer Tomasz overleed vorige week onverwachts en de Poolse spits van Anderlecht vloog dan ook meteen naar Polen om daar samen met zijn familie afscheid te nemen.

Via Instagram heeft Teo nu gereageerd op dat overlijden en op die moeilijke periode. De Pool deelde een foto van toen ze samen gingen karten. Blijkbaar verloor Teodorczyk toen ook. "Namens het hele gezin wil ik iedereen bedanken die het afscheid van Tomasz heeft bijgewoond. Bedankt om ons bij te staan in deze moeilijke tijden", schrijft de Poolse voetballer op Instagram. "Het is pijnlijk om een persoon te verliezen. Net zoals toen... je voor mij over de finish reed."

Komende zondag staat de topper tegen Club Brugge op het programma. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Poolse spits van Anderlecht er niet bij zijn. Hij heeft nog even tijd nodig om het trieste overlijden te verwerken. Wanneer de spits opnieuw in actie kan komen is voorlopig nog niet geweten.

Poll: Denkt u dat Teo snel terug zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024