Edmilson spreekt zich uit over transfer naar Club Brugge

Edmilson spreekt zich uit over transfer naar Club Brugge
Woensdag 02 mei 2018 - 08:00   I  

Edmilson Junior moet zowat dé man van het moment zijn. De Braziliaanse Belg doet het uitstekend bij Standard en heeft vanzelfsprekend een groot aandeel in de goede prestaties in play-off 1. En zeggen dat Edmilson evengoed bij... Club Brugge had kunnen spelen.

Toen Edmilson iets meer dan twee jaar geleden STVV inruilde voor een terugkeer naar zijn oude liefde Standard, stond ook Club Brugge op de eerste rij om de dribbelkont binnen te halen. Blauw-zwart greep evenwel naast Edmilson.

"Zowel Gent als Club zat toen goed ineen, daar was de concurrentie op dat moment veel groter geweest. Was ik naar Club Brugge gegaan, dan had ik er in concurrentie moeten gaan met José Izquierdo. Ik vreesde daar weinig aan spelen toe te komen", geeft Edmilson eerlijk toe in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

De vleugelaanvaller heeft zich zijn keuze nooit beklaagd, dat is wel duidelijk. Hij is dan ook fier om het shirt van De Rouches te mogen dragen. "Heel fier. Dat is wat ik altijd gewild heb, op Sclessin voetballen, voor zo’n enthousiast en dol publiek."

Poll: Had jij Edmilson graag bij Club Brugge gezien?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht  I   Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024