Anderlecht-sterkhouder krijgt groen licht voor transfer

Anderlecht-sterkhouder krijgt groen licht voor transfer
Maandag 30 april 2018 - 22:24   I  

Leander Dendoncker is na een periode van slechte prestaties terug op de goede weg. Na enkele sterke wedstrijden straalt Dendoncker weer autoriteit en kracht uit. Dat Atlético Madrid achter de diensten van de Rode Duivel hengelt, is geen geheim meer, maar nu heeft Dendoncker ook zelf groen licht gekregen.

De 23-jarige Dendoncker zou gefrustreerd zijn dat hij in januari niet naar Engeland mocht vertrekken, maar op de vraag of Dendoncker komende zomer paars-wit mag verlaten antwoordt Anderlecht-voorzitter duidelijk. “Het antwoord is ja!”, riep Coucke tijdens het praatprogramma La Tribune.

“Ik heb met hem een gesprek gehad en welke richting hij uit wil. Ik en Devroe hebben bevestigd dat Dendoncker bij een juist bod mag vertrekken. Dat hij de laatste wedstrijden zo sterk speelt, is goed voor het team, zijn plaats bij de Rode Duivels, en hemzelf. Hoe beter Dendoncker speelt, hoe groter de club zal zijn die zich komt melden. En hoe hij op dit moment speelt zullen veel clubs, inclusief de clubs die gisteren aanwezig waren, geïnteresseerd zijn”, aldus Coucke.

Poll: Kan Dendoncker slagen in het buitenland?

TAGS  I  Coucke  I   Dendoncker  I   Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024