'Alderweireld en Dembélé moeten weg voor komst van ex-speler Racing Genk'

'Alderweireld en Dembélé moeten weg voor komst van ex-speler Racing Genk'
Zondag 29 april 2018 - 12:14   I  

Tottenham zou maar al te graag die prijzenkast wat vullen, want voorlopig lukt dat zo moeizaam. Nochtans spelen er heel wat topspelers bij de Spurs, maar dat blijkt nog niet voldoende te zijn. Volgend seizoen wil Tottenham dan ook nog enkele toppers halen.

Een van die toppers is Milinkovic-Savic van Lazio. De ex-speler van Racing Genk heeft een fenomenale vooruitgang geboekt in Italië en zag ook zijn marktwaarde stijgen. Zo zouden al bedragen genoemd zijn van 150 miljoen euro. Een gigantisch bedrag, ook voor Tottenham.

Tottenham zou volgens Mirror niet alleen jagen op de middenvelder van Lazio, maar ook Ciro Immobile zouden ze graag naar Engeland halen. De Spurs zijn ook bereid om diep in de geldbuidel te tasten om het duo te overtuigen. Dat heeft echter grote gevolgen voor enkele huidige spelers van de Sputs.

Alderweireld en Dembélé weg

Zo zouden Danny Rose, Toby Alderweireld, Mousa Dembele, Victor Wanyama en Moussa Sissoko de club moeten verlaten om geld vrij te maken voor beide spelers. De Rode Duivels Alderweireld en Dembélé zullen dus op zoek moeten naar een nieuwe club en dat is niet de eerste keer dat die geruchten de kop opsteken.

Dembélé lijkt nog één keer een echte toptransfer te kunnen maken en is volgend seizoen einde contract. Hetzelfde geldt voor Alderweireld, waardoor de Spurs beide spelers nu zullen willen verkopen in de hoop toch nog wat geld te kunnen opstrijken voor de Rode Duivels. Geld dat nadien gebruikt kan worden om het duo van Lazio naar Tottenham te halen.

Poll: Zullen Dembélé en Alderweireld Tottenham verlaten?

TAGS  I  RC Genk  I   Dembélé  I   Alderweireld  I   Milinkovic-Savic  I   Immobile  I   Lazio  I   Tottenham

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024