Real Madrid heeft aan één helft genoeg tegen Leganes

Zaterdag 28 april 2018 - 20:21   I

Zinedine Zidane heeft nog maar één doelstelling dit seizoen en dat is de beker met de grote oren. Met de terugwedstrijd tegen Bayern in het achterhoofd stelde de Fransman zijn b-elftal op tegen Leganes, maar dat volstond ook.

In de eerste helft scoorde Gareth Bale de 1-0. Een enorme opsteker voor de flankspeler van Real, die samen met Karim Benzema nog eens zijn kans kreeg vanaf de aftrap. Ook Mayoral mocht nog eens meespelen en hij verdubbelde net voor rust de score.

Na de koffie kwam Leganes nog terug tot 2-1 met een doelpunt van Brasanac. De bezoekers moesten de wedstrijd ook nog beëindigen met 10 na een rode kaart voor Gabriel. Zuinige zege dus voor Real, dat met frisse sterspelers kan beginnen tegen Bayern.

Door de zege nadert Real tot op één punt van Atlético, de nummer twee in de Primera Division. Het heeft vijf punten voorsprong op Valencia, waardoor het enkel nog voor plek 2 spannend lijkt te gaan worden.

Poll: Wint Real de Champions League?