OFFICIEEL: ook deze eersteklasser zet trainer alweer op straat

OFFICIEEL: ook deze eersteklasser zet trainer alweer op straat
Zaterdag 28 april 2018 - 17:24   I  

Het blijft maar ontslagen regenen in het Belgische profvoetbal. Nadat Jonas De Roeck onlangs te horen kreeg van STVV dat hij volgend seizoen niet langer T1 zal zijn, heeft ook Lierse alweer afscheid genomen van zijn hoofdcoach.

Will Still verlaat de club per direct, en dat heeft alles te maken met de licentie die Lierse nog moet bemachtigen.

"Na de positieve evolutie van de voorbije dagen door de bereikte deal met overnemer David Nakhid, heeft Lierse zich volop in het licentiedossier vastgebeten. Blijkbaar was de positie van assistent-coach Will Still voor de licentiecommissie een groot vraagteken, dus wil Lierse voor het afronden van zijn dossier voor het BAS hier geen risico’s nemen. Daarom is er in onderling overleg beslist om de samenwerking tussen Still en Lierse per heden stop te zetten", klinkt het in een boodschap via de officiële kanalen van De Pallieters.

"De club is van mening dat dit een groot (maar gedwongen) verlies is en hoopt dan ook dat Will er snel zal in slagen om zijn trainersdiploma te behalen zodat hij kan terugkeren. Lierse houdt ook zijn belofte om Will te steunen bij het behalen van dit diploma", klinkt het tot slot nog.

Poll: Zal Lierse zijn licentie bemachtigen?

TAGS  I  Still  I   Lierse

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024