Gert Verheyen weigerde deze drie Belgische clubs

Gert Verheyen weigerde deze drie Belgische clubs
Zaterdag 28 april 2018 - 08:40   I  

Het hing al een tijdje in de lucht, maar deze week raakte ook écht bekend dat Gert Verheyen vanaf volgend seizoen aan de slag gaat bij KV Oostende. Verheyen trekt de deur bij de nationale U19 dus achter zich dicht en stort zich in een avontuur als clubtrainer.

In het verleden leek Verheyen niet meteen te staan springen voor een job als clubtrainer. De gewezen Rode Duivel vond voldoende voldoening in zijn job bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) en zijn opdrachten als analist en commentator. Maar toen Hugo Broos aanklopte met de vraag of hij trainer van KV Oostende wilde worden, ging Verheyen tóch overstag.

Opmerkelijk, want niet veel eerder op het seizoen had Verheyen nog enkele andere clubs wandelen gestuurd. Het Nieuwsblad weet dat KV Kortrijk, KV Mechelen en Waasland-Beveren Verheyen polsten als nieuwe trainer, maar die bedankte keer op keer.

Toen Oostende aanklopte, lagen de kaarten anders. Verheyen had onmiddellijk een goed gevoel bij de West-Vlaamse club en besliste na een goed gesprek met Broos om op de uitdaging in te gaan.

Poll: Kan Verheyen KV Oostende meteen naar play-off 1 leiden?

TAGS  I  Verheyen  I   Club Brugge  I   KV Oostende  I   KV Mechelen  I   KV Kortrijk  I   Waasland-Beveren

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023