Vierde transfer voor Anderlecht: 'Akkoord met smaakmaker uit JPL'

Vierde transfer voor Anderlecht: 'Akkoord met smaakmaker uit JPL'
Vrijdag 27 april 2018 - 12:00   I  

Bij RSC Anderlecht zitten ze dezer dagen niet stil. Sinds Marc Coucke de nieuwe voorzitter is, waait er een nieuwe wind door het Constant Vanden Stockstadion en het oefencomplex in Neerpede. Sportief manager Luc Devroe rondde al drie transfers af en staat nu zelfs dicht bij aanwinst nummer vier.

Zo is het volgens de Franstalige krant L'Avenir een uitgemaakte zaakt dat Antonio Milic binnenkort KV Oostende zal inruilen voor een avontuur bij AnderlechtL'Avenir meldt dat paars-wit zelfs al een akkoord zou hebben met de speler zelf. Enkel op clubniveau moet er nog een akkoord gevonden worden.

Ondanks het feit dat hij een goede band heeft met Marc Coucke, is kersvers Oostende-voorzitter Peter Callant van plan om zijn huid duur te verkopen tijdens de onderhandelingen. Dat liet hij althans uitschijnen in een interview. "Voor Milic is er interesse van Anderlecht, maar voorlopig zijn er geen afspraken”, benadrukte Callant in Het Nieuwsblad. “Als Club of Gent meer wil bieden: graag."

Het is een publiek geheim dat Coucke de 24-jarige Milic graag naar Anderlecht wil halen. De zakenman wilde de Kroaat in januari meteen meenemen naar Brussel, maar doordat de overname van Anderlecht nog niet rond was besliste Coucke uiteindelijk om de transfer uit te stellen. Nu moet de deal in principe wél rondkomen.

Poll: Is Milic een goede aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Milic  I   KV Oostende  I   Anderlecht  I   Devroe  I   Callant  I   Coucke

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024