De komende twee weken is het niets dan voetbal op tv!

De komende twee weken is het niets dan voetbal op tv!
Dinsdag 24 april 2018 - 12:15   I   door Redactie

Ga er maar klaar voor zitten, want de komende twee weken staat er bijzonder veel voetbal op het menu. Dan moet je weten dat in juni het WK nog moet beginnen. Dat belooft dus.

Vanavond is er de clash tussen Liverpool en AS Roma in de halve finale van de Champions League. Vervolgens is er morgen de topper tussen Bayern München en Real Madrid. Op 26 april is er de Europa League, waar er de aantrekkelijke affiche is tussen Arsenal en Atlético Madrid. Ook zij spelen voor een plek in de finale.

Een dag later, op vrijdag 27 april, speelt leider Club Brugge in Play-off 1 uit bij RC Genk. Zondag 29 april staat er weer veel lekkers op het menu. Er is AA Gent-Standard in PO1, maar ook de derby Beerschot Wilrijk - Antwerp. In de Premier League is er de clash tussen Manchester United en Arsenal.

Twee dagen later, op 1 mei, speelt Real Madrid de return tegen Bayern München. Op 2 mei is er Roma-Liverpool en op 3 mei opnieuw de topper tussen Atlético Madrid en Arsenal. Op 6 mei is er dan Club Brugge-Anderlecht, Standard-Genk én Chelsea-Liverpool. Als dat nog niet genoeg is, is er die dag ook nog eens de Clasico tussen Barcelona en Real Madrid.

Poll: Ga jij veel van deze wedstrijden bekijken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   Standard  I   Beerschot-Wilrijk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024