Vanhaezebrouck ziet het wel érg somber in voor Anderlecht

Vanhaezebrouck ziet het wel érg somber in voor Anderlecht
Zondag 22 april 2018 - 11:45   I  

RSC Anderlecht verloor zaterdagavond al voor de tweede keer op rij in play-off 1. Na een nederlaag op het veld van Standard, volgde een nieuw verlies in de Luminus Arena van Genk. Na de teleurstellende 0 op 6 ziet Hein Vanhaezebrouck het wel érg somber in voor zijn ploeg.

Door de nederlaag op het veld van Genk kan Anderlecht straks zelfs wegzakken naar de vierde plaats. Dat zou pas een klap zijn voor paars-wit. “Dat is nu eenmaal zo”, reageerde Vanhaezebrouck bij Het Nieuwsblad.

Al zag de trainer van Anderlecht ook nog enkele positieve zaken bij zijn ploeg. “Ondanks de mindere recuperatie heb ik veel engagement gezien en dat geeft vertrouwen naar de komende weken om weer punten te pakken. We zullen het moeten doen met de kleine groep die er is."

De komende weken moet Vanhaezebrouck mogelijk opnieuw enkele spelers missen. Teodorczyk mist de partij tegen Charleroi omwille van een gele schorsing, Kums is mogelijk even out. "Hopelijk zijn we Kums niet lang kwijt, maar Teodorczyck is volgende week al geschorst. De tweede plek wordt een strijd, misschien zelfs al voor de derde plek", ziet de ervaren coach het wel érg somber in.

Poll: Op welke plaats zie jij Anderlecht eindigen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   RC Genk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024