Er moet Laurens De Bock iets van het hart over Club Brugge

Er moet Laurens De Bock iets van het hart over Club Brugge
Zaterdag 21 april 2018 - 15:01   I  

Laurens De Bock begon nog wel aan het seizoen bij Club Brugge, maar in januari opteerde de verdediger voor een transfer naar de Engelse tweedeklasser Leeds United. Nu blauw-zwart op een zucht van de titel staat, kijkt De Bock met veel bewondering voor zijn gewezen ploegmakkers toe.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws bespreekt De Bock de dip van Club. "Wees maar zeker dat ze nu ook zenuwachtig zullen geweest zijn. Maar net als Preud'homme heeft Leko het vermogen om een ploeg echt in zichzelf te laten geloven", merkt de linksback op.

"Ik heb Club-Charleroi gezien", gaat De Bock verder. "Indrukwekkend. Daarmee hebben ze toch bewezen dat ze een waardige kampioen zullen worden. Net als wij toen (in 2016, nvdr.). Als de trainers van de tegenstanders vertellen dat Club een machine is, dan zegt dat veel."

"Iedereen heeft goed gepresteerd, maar wat Vormer doet, is toch ontzettend knap. Chapeau ook voor Mechele. Terugkeren na een uitleenbeurt en dan zó presteren. Cools heeft ook bevestigd", klinkt het nog bij De Bock. De linksachter is ook mans genoeg om toe te geven dat er geen maat staat op Anthony Limbombe, de winger die hem uit de ploeg speelde. "Limbombe is natuurlijk super. In een 3-5-2-systeem kan ik op die positie niet concurreren met Anthony. Hij is ook meer aanvaller."

Poll: Had De Bock meer kansen moeten krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  De Bock  I   Club Brugge  I   Leko

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024