Engels daagt keihard Anderlecht uit: "Beter wordt het niet!"

Engels daagt keihard Anderlecht uit:
Zaterdag 21 april 2018 - 07:20   I   door Redactie

Club Brugge kan weer kampioen worden tegen Anderlecht, net als twee jaar geleden. Björn Engels, die nota bene in de belangstelling van paars-wit staat, herinnert zich die dag nog goed. Engels speelde toen nog bij blauw-zwart.

"Serieus?!", blaast Engels. "Stel je voor dat het weer zo zou gebeuren. Ik herinner me nog alles van die dag. Eén adrenalineboost. Vanaf het moment dat ik opstond tot aan de effectieve aftrap. Die onvergetelijke busrit van ons afzonderingsoord naar het stadion. Overal schreeuwende fans, rook, Bengaals vuur. Fantastisch om mee te maken", aldus Engels.

"Natuurlijk omdat we het daarna ook op het veld konden waarmaken. Kampioen spelen, in eigen huis, tegen de aartsrivaal... Beter wordt het niet! Laat ze het maar opnieuw doen", laat Engels optekenen in Het Laatste Nieuws.

Vanaken

De verdediger van Olympiakos is erg onder de indruk van zijn voormalige ploeggenoot Hans Vanaken. "Als ik van iemand onder de indruk ben, dan wel Vanaken. Als je Hans uit de ploeg neemt, draait Club niet. Zo simpel is het. Hij is de cruciale factor. En Wesley is er dit seizoen toch doorgekomen. Hoe die met zijn lichaam een bal kan bijhouden. Een beest. Hij is zo'n belangrijke factor in dit systeem." 

Poll: Is Engels welkom bij Anderlecht?

TAGS  I  Vanaken  I   Engels  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024