Na ernstige blessure: 'Dortmund neemt beslissing over toekomst Batshuayi'

Na ernstige blessure: 'Dortmund neemt beslissing over toekomst Batshuayi'
Vrijdag 20 april 2018 - 23:09   I  

Michy Batshuayi viel vorige week geblesseerd uit tijdens de derby tussen Schalke 04 en Borussia Dortmund. Al snel bleek dat het ernstig was: de Belgische aanvaller liep schade op aan het enkelligament en zijn seizoen zat er bijgevolg op. Wat met zijn toekomst bij Dortmund?

In Duitsland lijken ze overtuigd. Ze willen verder met Batshuayi. Alleen is de toekomst momenteel onzeker, want in Duitsland gaan ze ervan uit dat Conte het na dit seizoen voor bekeken houdt. Chelsea zal een nieuwe trainer aantrekken en zolang er geen nieuwe trainer is aangesteld is het voor Dortmund momenteel koffiedik kijken.

Zo vertelde Dortmund-baas Watzke dat ze Batshuayi met veel plezier definitief willen overnemen. "De interesse is zeker aanwezig, maar voorlopig moeten we wachten op de nieuwe trainer van Chelsea". Komende zomer zal soelaas brengen dus voor de Rode Duivel.

WK komt in orde

Het Laatste Nieuws meldt dat Chelsea ervan uitgaat dat Batshuayi het WK haalt. "Goed nieuws uit Londen. Ook bij Chelsea zijn ze ervan overtuigd dat Michy Batshuayi fit raakt voor het WK. De Rode Duivel arriveerde woensdag in Engeland voor een laatste check-up bij de moederclub. De dokters van Chelsea schatten dat hij zo'n vier weken aan de kant zal staan."

Poll: Moet Batshuayi in Dortmund blijven?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024