'Deze 2 Belgische topclubs gaan vol voor Engels'

'Deze 2 Belgische topclubs gaan vol voor Engels'
Vrijdag 20 april 2018 - 17:29   I  

Björn Engels is tot nader order nog steeds een speler van Olympiakos. Maar of de Belgische verdediger ook volgend seizoen nog het shirt van de Griekse formatie draagt, is nog lang niet duidelijk.

Engels werd onlangs in verband gebracht met een overstap naar RSC Anderlecht en niet veel later raakte ook bekend dat Club Brugge achter zijn gewezen speler aan zou willen gaan. Paars-wit ontkende de interesse in Engels, maar achter de schermen zou er toch wel degelijk iets spelen.

Dat de 23-jarige Engels een in België opgeleide speler is, maakt van hem uiteraard een interessant target voor zowat iedere Belgische topclub. Met het oog op volgend seizoen speuren alle topclubs de markt af naar beschikbare 'voetbal-Belgen'.

Het is dan ook duidelijk: het is zowel Anderlecht als Club Brugge menens om Engels terug naar België te halen. Veel zal afhangen van wat de verdediger ambieert. Engels wil graag uitkomen in de Champions League, maar ook een interessant voorstel van een iets kleiner team uit een topcompetitie kan hem aanspreken. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  Engels  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Olympiakos

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024