Dit was er tijdens Standard-Anderlecht écht aan de hand met Teodorczyk

Dit was er tijdens Standard-Anderlecht écht aan de hand met Teodorczyk
Vrijdag 20 april 2018 - 16:46   I  

Hein Vanhaezebrouck gaf vrijdag op zijn wekelijkse persbabbel al aan dat er enkele belangrijke spelers onzeker zijn voor het treffen met KRC Genk. Op zijn officiële website schept Anderlecht nu meer duidelijkheid over de twijfelgevallen. En daarbij springt vooral de 'blessure' van Lukasz Teodorczyk in het oog.

De Pool gaf tegen Standard niet thuis, sukkelde met krampen en werd uiteindelijk gefrustreerd naar de kant gehaald. Nu is ook duidelijk wat er aan de hand was met Teo. Opmerkelijk genoeg sukkelde de spits met last aan de sinussen. "Daardoor had hij het moeilijk om zich door te zetten tijdens de wedstrijd. Hij wordt nu verder behandeld met medicatie", klinkt het op de webstek van Anderlecht.

Teodorczyk is onzeker voor de match tegen Genk, net als Sven Kums en Lazar Markovic. Ook over die twee is er iets meer duidelijkheid. "Achter de naam van Sven Kums staat nog een vraagteken, hij moest vandaag een echografie ondergaan nadat hij in het duel tegen Standard wellicht een lichte verrekking in de dij opliep. Lazar Markovic ontbrak eergisteren met een lichte blessure aan de adductoren, maar traint ondertussen al opnieuw mee en wacht af of hij de wedstrijdselectie kan halen."

Sowah, Najar en Onyekuru trainen

Enkele tegenvallers, maar toch kreeg paars-wit ook goed nieuws uit de ziekenboeg. "Emmanuel Sowah, Andy Najar en Henry Onyekuru trainen opnieuw mee na hun langdurige blessures, maar voor die laatste komt een selectie sowieso te vroeg. Najar staat wel al dichter bij een rentree, al houdt men in het achterhoofd dat de Hondurees nog geen wedstrijdritme kon opdoen in 2018. Uros Spajic (enkelblessure) traint nog individueel, hij raakt wellicht pas in de loop van volgende week opnieuw fit."

Poll: Wie moet spelen tegen Genk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Vanhaezebrouck  I   RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024